Gevelreiniging

Bij het onderhouden van gevels spelen verschillende zaken een belangrijke rol, zoals de steensoort, de soort gevel(beplating), de soort vervuiling, de conditie van het voegwerk en de lokale wetgeving omtrent gevelreiniging.

Reiniging / Conservering kunststoffen en metalen

Voor het reinigen van diverse gevelmaterialen zoals kunststof kozijnen, beplatingen en aluminium gevelsystemen, wordt het juiste middel aangewend, alsmede de juiste apparatuur en personeel ingezet. Delen welke geen onderdeel van de te reinigen oppervlakken zijn, worden vooraf zorgvuldig beschermd tegen invloeden voortkomend uit de reinigingswerkzaamheden. Na het reinigen kan ieder materiaal met een daarvoor geeigend conserveermiddel worden behandeld om nieuwe vervuiling en/of verkleuring tegen te gaan.

Verwijderen van Graffiti

Graffiti is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In de meeste gevallen is het ongewenst. De ongepaste verf moet gereinigd worden, zonder aantasting van de beschermlagen van de gevel. Dit vraagt om expertise en jarenlange ervaring. Wij bieden u deze deskundigheid en werken de Graffiti grondig weg. Om Graffiti vervuiling daarna te voorkomen, raden wij u aan om gevels te voorzien van een anti Graffiti-Coating.

U bent bij ons aan het goede adres of het nu gaat om particuliere woningen en/of bedrijfspanden.

Hieronder vind u enkele foto’s met voor en na het reinigen van diverse objecten. Wij reinigen altijd met specialistische apparatuur en schoonmaakmiddelen die uiteraard niet schadelijk voor het milieu zijn.

Voor u als opdrachtgever is het van groot belang dat de communicatie zo direct mogelijk verloopt. Dit voorkomt misverstanden en irritatie. U hebt bij ons uw vast contactpersoon.

Wij hebben voldoende capaciteit, waardoor een helpende hand bij calamiteiten ruimschoots aanwezig is. Niet alleen bij calamiteiten, maar ook op adhoc basis kunnen wij inspelen op uw wensen

Voor het gevelreinigen.

Na het gevelreinigen.

Voor het reinigen.

Na het reinigen.

Rechts voor het reinigen en links na het reinigen.

Rechts voor het reinigen en links na het reinigen.

Gevelreiniging

Onze gevel reinigers zijn erg goed in wat zij doen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Schoonmaak

Ultra Multidiensten Zaandam B.V. heeft een grote groep gemotiveerde schoonmakers aan zich weten te binden.

Rioolreiniging

Ultra Multidiensten Zaandam B.V. is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van riolen.

Glazenwassers

Er is niets mooier dan een glanzend kantoorpand. Wij helpen u graag met het scherp krijgen van uw uitzicht.