Specialistische reiniging

Vloeronderhoud

Het professioneel en periodiek verzorgen van vloeren is meer dan schoonmaken. Daarnaast heeft elke vloer periodieke verzorging nodig. Planmatig, afgestemd op de soort vloer en de mate van gebruik.

De eerste stap om uw vloer weer in topconditie te krijgen is een advies op maat en een plan van aanpak. De vloer wordt in topconditie gebracht door optimaal te behandelen en waar nodig te renoveren.

Voor u als opdrachtgever is het van groot belang dat de communicatie zo direct mogelijk verloopt. Dit voorkomt misverstanden en irritatie. U hebt bij ons uw vast contactpersoon.

Wij hebben voldoende capaciteit, waardoor een helpende hand bij calamiteiten ruimschoots aanwezig is. Niet alleen bij calamiteiten, maar ook op adhoc basis kunnen wij inspelen op uw wensen.

Dieptereiniging keuken en sanitair

Het is onmogelijk om moeilijk bereikbare plaatsen in keuken, toiletten en wasruimten goed te behandelen met alleen regulier onderhoud. Hardnekkige aanslag en ernstige vervuiling veroorzaken bacteriegroei en onaangename geuren. Dit moet specialistisch worden aangepakt. Wij reinigen, ontvetten en desinfecteren alle sanitaire ruimtes en keukens grondig en professioneel.

Wanden en plafonds

Wanden en plafonds worden na verloop van tijd aangetast als gevolg van nicotine- en stof/vuilaanslag. De vervuiling kan zodanig verergeren, dat u de oppervlakken moet vervangen, coaten of verven. Deze oplossingen zijn kostbaar en veroorzaken overlast binnen uw organistatie. Het periodiek reinigen van uw wanden en plafonds biedt u een effectieve en kostenbesparende uitkomst voor dit probleem. Gewapend met onze deskundigheid, ervaring en reinigingsmethoden zijn wij in staat om aanslag, vuil en slijtage te bestrijden.

Meubelreiniging

Het is een feit dat meubels langer meegaan dankzij regelmatig reinigen. Het schoonmaken van meubels vergt echter nauwkeurigheid. Hiervoor gebruiken wij moderne technieken, zoals de sproei- en extractiemethoden en spraybuffing. Nieuwkoop is niet nodig, waardoor extra kosten voor u zijn bespaard.

Reiniging van lucht- en ventilatiekanalen

Het schoonmaken van lucht- en ventilatiekanalen is zeer specialistisch werk. Technische kennis is noodzakelijk. Gelukkig voor u zijn deskundigheid en ervaring vertegenwoordigd bij ons. Wij leveren vakbekwame mensen die deze arbeidsintensieve en nauwkeurige reinigingswerkzaamheden voor u uitvoeren.

Spoed en Calamiteiten

U wilt het liever voorkomen, maar noodsituaties als waterschade, achterstallig periodiek werk en milieuaantasting komen helaas voor. Bij zulke calamiteiten staan bij binnen 24 uur voor u klaar.

Vloer voor het reinigen

Vloer na het reinigen

Gevelreiniging

Onze gevel reinigers zijn erg goed in wat zij doen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Schoonmaak

Ultra Multidiensten Zaandam B.V. heeft een grote groep gemotiveerde schoonmakers aan zich weten te binden.

Rioolreiniging

Ultra Multidiensten Zaandam B.V. is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van riolen.

Glazenwassers

Er is niets mooier dan een glanzend kantoorpand. Wij helpen u graag met het scherp krijgen van uw uitzicht.